Taylor Swift Harry Styles Aşkı Bitti mi?


JustJared ve bir çok yabancı magazin sayfasında bugün Harry Styles ve Taylor Swift'in ayrıldığı haberi yayınlandı. İlk kez Kasım ayında Taylor'ın X- Factor performansı provalarında çıktıkları programın sunucusu tarafından onaylanmıştı. resmi bir şekilde ise ilk kez 2 Aralık'ta York'ta Central Park'taki hayvanat bahçesinde birlikte görüntülenen ikili, hızlı başlayan ilişkilerini hızlı bir şekilde 65 gün sonra, bitirme kararı aldı.



Harry Styles'ın Twitter sayfasında paylaştığı bu fotoğraflar da çiftin ayrılma kararında etkili olmuş.
İlişkiyi Taylor'ın bitirdiği söyleniyor. En son 1 Ocak' Salı günü Virgin Gorda teknesiyle İngiltere Virjin Adalarında tatil yapan çift, aynı gün CocoMaya isimli restoranda arkadaşları ile birlikte yemiş, mekan çıkışında da birlikte poz vermişti.



Sadece bu günden 3 gün sonra Taylor Swift ve Harry Styles kavga etmiş, 4 Ocak'ta Harry adadan ayrılmış ve 7 Ocak Pazartesi günü Londra'da Heathrow Havaalanı'nda görüntülenmişti. Taylor ise aynı gün 4 Ocak Sabahı bir teknede yalnız bir şekilde biraz üzgün olarak görüntülenmişti. Çiftin ayrıldıklarını Page Six 'a konuşan bir kaynak tarafından doğruladı. The Sun'a konuşan bir kaynak ise: "Herşey çok hızlı bir şekilde gerçekleşti." Harry, Taylor'a süpriz yaparak ABD'ye uçmuştu ve yeni yıla birlikte girmişlerdi. Ama Karayiplerde onlar büyük kavga ettiler. Bu kavga sonrası Taylor uçağa binip ABD'ye geri döndü. Diğer bir kaynak: Harry, Taylor'ın güvenini kazanmak için çok çaba sarfetti ve bir kaç ay önce ilişkilerini kamu oyu ile paylaştılar. Onların ilişkisinin uzun vadeli birşey olacağını düşündüm. Harry, Taylor'da ciddi bir ilişki için hazırdılar diye düşünüyordum. Yoğun olmalarına rağmen hiçbir kaygıları yoktu. O sadece — 18 Yaşında — Zorlanacaktır. Taylor Swift'de twitter sayfasından 5 Ocak'ta I Knew You Were Trouble şarkısından bir söz paylaşmış ve ayrıldıklarını dolaylı yollarla duyurmuştu.

Teen Magazine'in haberine göre çift, gerçekten ayrıldı. Dış basında da şimdi herkes onları konuşuyor!
Share this article :
 
 
Cool Media Electronics : Radio Mood | CooL Dergi | Kolay Moda
Copyright © 2012. CooL Blog - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger