Beyazperde’de Barfi Rüzgarı Eser mi?



Bu hafta tıpkı geçtiğimiz iki haftada olduğu gibi tam 9 yeni film bizleri salonlarda bekliyor. Bu filmler içerisinde en çok dikkat çekeni kuşkusuz Hint yapımı film “Barfi.” Filme “Bollywood filmi sürekli şarkı söyleyip dans ediyorlardır” diyerek burun kıvırmayın ve mutlaka seyredin. Film öncesi biraz daha fikir sahibi olabilmek için bu yazıyı da okuyabilirsiniz. Yine film öncesinde seyredebilirseniz dvd formatında 3 Idiots filmini de seyretmenizi tavsiye ediyorum. Film öncesi seyredemezseniz hiç üzülmeyin Barfi‘yi seyrettikten sonra mutlaka koşarak 3 Idiots filmini de bulmak ve izlemek isteyeceksiniz :-)
Bu iddialı girişten sonra diğer filmler hakkında da bilgi verelim. Haftanın iki yerli filmi Gitme Baba ve Eksk Syflr adlarını taşıyor. Justin Bieber’a ile yeniden barışan güzel şarkıcı Selena Gomez’in başrollerinde yer aldığı Bahar Tatili daha çok gençlerin ilgisini çekebilecek değişik bir suç filmi. Haftanın yüksek bütçeli aksiyon filmi Kod Adı: Olympus‘da iki yakışıklı aktör Gerard Butler ve Aaron Eckhart’a usta oyuncu Morgan Freeman eşlik ediyor ancak bu kez Amerikan başkanı olarak değil. Başkanı Aaron Eckhart canlandırıyor. Gerçek Amerika başkanının Barrack Obama olduğu ortamda Morgan Freeman biraz yaşlı gibi dursa da “konsepte daha uygun olurdu neden başkan o olmamış” diye aklınıza takıldıysa merak etmeyin o da başkan vekilini oynuyor diyerek merakınızı giderelim.
Jack Back, Shirley MacLaine ve Matthew McConaughey gibi üç önemli oyuncuyu bir araya getiren Bernie’nin Suçu Ne? filmi de hem bu oyuncuların hatırına hem de farklı bir suç komedisi izlemek isteyenler için alternatif olarak duruyor.
Pedro Almodovar’ın yönettiği Aklımı Oynatacağım hem komedi hem de Almadovar filmlerinden hoşlananlar için kaçırılmamalı. Haftanın korku türünden hoşlananlar için tek alternatifi ise Son Ayin: Bölüm II
Vee komedi tutkunları için son alternatif ise Kimlik Hırsız adlı yapım. Ülkenin en uzak noktasında kendi kimliğinizin çalınıp da hem de karşı cinsden birsinin sizin paranızla krallar gibi yaşadığını öğrenseniz ne yaparsınız? Patrondan Kurtulma sanatı filminin yönetmeni ve Ayı ted’in yapımcısından Kimlik Hırsız ilgi çekici bir komedi olarak sizleri beyazperde de bekliyor.
Filmlerle ilgili daha detaylı bilgi almak ve fragmanlarını izlemek için aşağıdaki film afişlerine tıklayıp filmin sayfasına geçebilirsiniz.
Yazan : Tolga Yiğit
Share this article :
 
 
Cool Media Electronics : Radio Mood | CooL Dergi | Kolay Moda
Copyright © 2012. CooL Blog - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger