Heyecanla Beklediğimiz Film ve Diziler



Pandemi dolayısı ile kapanan sinema salonlarının ardından birçok filmin ardı ardına ertelendiğini görmüştük. Yapımcı şirketler bu ertelemeleri sinema salonları açılana kadar sürdürdü ve haliyle tüm filmler 2022 yılına kaydırılınca takvimi şişirdi. 

Geçtiğimiz günlerde Shazam’ın devam filmi hariç tüm DC Comics filmlerinin ertelendiği haberini sizlerle paylaşmıştık. Halen pandeminin devam etmesi dolayısıyla bazı çekimi tamamlanmamış filmlerin ertelendiğini görebiliriz. Bundan ziyade 2022 ve 2023 yılları arasında çıkacağı açıklanan film ve dizilerin bir listelemesini yaptık. Listenin daha çok beklenen film ve dizilerden oluştuğunu belirtelim aksi halde, listeye daha dahil etmediğimiz onlarcası olabilir ve bu liste de uzayıp gider. Lafı daha fazla uzatmaan sizleri en çok beklediğimiz film ve diziler listesi ile baş başa bırakalım.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness – (6 Mayıs 2022)

WandaVision dizisi ile bağlantılı olacak olan filmde Doctor Strange, MCU’nun çeşitli evrenlerinde bizleri yolculuğa çıkartacak. Bir şekilde X-Men ekibinin de MCU’ya dahil olacağı bu filmde yeni Wolverine ve Doctor Strange’in kötü varyantı Supreme Strange’i de göreceğiz. Bu film aynı zamanda MCU’nun önemli değişimlerini bizlere gösterecek.

Haberin Devamı >>  https://radiomoodtr.com/beklentimizi-yukselten-2022-yapimi-film-ve-diziler/


Share this article :
 
 
Cool Media Electronics : Radio Mood | CooL Dergi | Kolay Moda
Copyright © 2012. CooL Blog - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger